گروه شركا هاي جهانبان

گروه شركا هاي جهانبان

<-PostTitle->

ويزا تحصيلي كانادا

اين صفحه شامل اطلاعاتي در رابطه با ويزا تحصيلي كانادا در تمامي مقاطع مي باشد . علاقمندان تحصيل در كانادا در هر مقطع مي توانند پس از كسب اطلاعات اوليه از طريق وبسايت، با كارشناسان ما تماس بگيرند تا از اطلاعات دقيق و مشاوره رايگان و تخصصي كارشناسان ما استفاده نمايند. چنانچه مايل به ادامه تحصيل در كانادا را مي باشيد، مناسبتر است پيش از عمل نهايي، چند نكته درباره اين كشور بدانيد. بعضي از دلايلي كه اخذ ويزا تحصيلي كانادا را براي علاقمندان جذاب مي كنند، بدين شرح مي باشند.

استانداردهاي بالا و كنترل كيفيت تحصيلي در كانادا باعث شده است مدارك تحصيلي دريافتي از دانشگاه هاي اين كشور، راه را براي ادامه تحصيل در دانشگاه هاي بين المللي و نيز يافتن شغل هاي پردرآمد هموار نمايد خيلي از افراد به كانادا لقب اروپاي آمريكا را داده اند بدين دليل كه كشوري زيبا با امكانات آمريكا مي باشد اما امنيت اروپا را دارد. مدارك تحصيلي دريافتي از كانادا، در اقصي نقاط جهان معتبر هستند و در سطح مدارك دانشگاهي دريافتي از انگلستان و آمريكا به شمار مي آيند.

كيفيت زندگي و تحصيل در كانادا، در زمره بالاترين سطوح بين المللي به شمار مي آيد، ليكن هزينه زندگي و شهريه دانشگاه هاي اين كشور نسبت به آمريكا و انگلستان كمي پايين تر است و هر سال در حدود ۱۰ تا ۱۲ هزار دلار  مي رسد همين امر سبب جذب متقاضيان بيشماري جهت اخذ ويزا تحصيلي كانادا گرديده است. البته بايد اين نكته را نيز در نظر داشت كه تحصيلات كارشناسي ارشد در انگلستان تنها يك سال به طول مي انجامد در حالي كه طول تحصيلات كارشناسي ارشد در كانادا، دو سال است لذا بي اغراق ميتوان گفت بر خلاف تصور خيلي از اشخاص ، تحصيل در انگلستان ارزان تر از كانادا مي باشد.

چنانچه شما ممكن است با فرهنگ دوستانه و باز كانادا آشنايي داشته باشيد، شايد اين را ندانيد كه سازمان ملل متحد، به طور مستمر اين كشور را به عنوان يكي از بهترين جاهاي دنيا براي زندگي بر مي گزيند بدين جهت اشخاص زيادي مايل به اخذ ويزا تحصيلي كانادا مي باشند. شما به عنوان يك دانشجوي بين المللي در كانادا، از همان آزادي هايي بهره مند مي شويد كه شامل شهروندان كانادا نيز مي شود. كانادا كشوري است دو زبانه و در زمينه آموزش زبان، از زمره كشورهاي پيشرو جهان به حساب مي آيد. از آنجا كه يادگيري زبان هاي فرانسوي و انگليسي، بخشي ضروري از آموزش عالي در كاناداست، شما مي توانيد تسلط خود را به هر يك از اين زبان ها ارتقا بخشيد.

دانشگاههاي كانادا

محيط دانشگاه هاي كانادا، از تازه ترين فناوري ها و امكانات مدرن بهره مند است. امكانات ورزشي دانشگاه ها، در سطح استانداردهاي المپيك است و به راحتي مي توان سالن هاي كنسرت و نمايشگاه هاي هنري را در اين دانشگاه ها يافت. از آنجا كه پژوهش، يكي از بخش هاي كليدي تحصيلات عالي در كاناداست، شما از فرصتي مطلوب برخورداريد كه از اين محيط پژوهشي بيشترين بهره برداري را داشته باشيد. در كانادا، دولت و بخش خصوصي از پژوهش حمايت مي كنند كه زمينه هايي را همچون ارتباطات، دارو، كشاورزي، فناوري كامپيوتر و محيط زيست را در بر مي گيرد. متقاضيان مهاجرت نيز مي توانند با بهره مندي از مدارك آموزشي كانادايي و سابقه كار در اين كشور، براي دريافت اقامت دائم كانادا اقدام كنند.

سالانه آمارهايي گوناگون درباره رتبه بندي علمي دانشگاه ها در كانادا منتشر مي شود. از جمله معتبرترين رتبه بندي ها، در نشريه مكلين و با عنوانMaclean’s University Rankings  است. مقصود از اين رتبه بندي ها، اطلاع رساني به متقاضيان ادامه تحصيل است و معيار اين رتبه بندي ها، عواملي است همچون ويژگي هاي دانش آموختگان، كلاس ها، دانشكده ها، مسائل مالي، كتابخانه و شهرت دانشگاه.

اخذ پذيرش در دانشگاه هاي كانادا و سپس اخذ ويزا تحصيلي كانادا به شرايط دانشگاه و موقعيت آن بستگي دارد. به عنوان مثال درخواست پذيرش براي دوره هاي ليسانس دانشگاه هاي تورنتو از راه مركز پذيرش دانشجوي دانشگاه هاي انتاريو وبراي دوره هاي بالاتر مستقيماً از طريق دانشگاه كانادا مربوطه انجام مي شود.

 


امتیاز :

بازدید :

برچسب ها : ويزاي تحصيلي كانادا، ويزاي كانادا، ويزا، ويزا تحصيلي كانادا،

ادامه مطلب

تاريخ : ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ | ۰۴:۱۰:۱۱ | نویسنده : جهانبان |

<-PostTitle->

ويزاي توريستي ايتاليا

ويزاي توريستي ايتاليا مخصوص سفرهاي تفريحي كوتاه مدت يا ديدار با اعضاي خانواده و بستگان است. اعتبار ويزا بستگي به تصميم سفارت ايتاليا و نوع درخواست شما دارد. پس از صدور ويزاي توريستي ايتاليا سفارت برچسب ويزا را در گذرنامه شما مي‌چسباند. اين برچسب شامل تمام اطلاعات اصلي ويزا مانند تاريخ اعتبار و ميزان دفعاتي كه مي‌توانيد با آن سفر كنيد، مي‌شود. اولين مرحله براي درخواست ويزاي توريستي ايتاليا، پر كردن فرم تقاضاي ويزا است. فرم سفارت ايتاليا را مي‌توانيد از سايت فارسي سفارت در تهران دانلود كنيد يا به صورت حضوري از بخش ويزاي سفارت ايتاليا در تهران دريافت كنيد. در تاريخي كه به عنوان وقت ملاقات و تحويل مدارك براي شما مشخص شده، بايد در محل سفارت ايتاليا براي تحويل مدارك و انجام مصاحبه براي ويزاي ايتاليا حاضر باشيد. تمام مدارك را بايد به صورت كاغذي همراه داشته باشيد. تصميم سفارت در مورد ويزاي توريستي ايتاليا بستگي به مجموعه‌اي از عوامل از جمله كامل بودن مدارك و مصاحبه حضوري شما در سفارت دارد.

مدارك لازم براي ويزا و سفارت ايتاليا

مدارك لازم براي سفارت ايتاليا كه بايد در وقت ملاقات تعيين شده علاوه بر فرم تكميل شده درخواست همراه داشته باشيد، شامل موارد زير است:

۱. شناسنامه ايراني
۲. گذرنامه
توجه: اعتبار پاسپورت بايد حداقل شش ماه بيشتر از تاريخ ويزاي درخواستي باشد.

۳. از صفحه‌هاي اول و دوم گذرنامه و همين طور باقي صفحاتي كه در آن‌ها مهر ويزا خورده، كپي بگيريد.
۴. دو قطعه عكس رنگي
ويژگي‌هاي ضروري عكس براي ويزا: عكس رنگي، زمينه سفيد، تمام‌رخ، در ابعاد ۴*۳ كه كمتر از سه‌ماه پيش گرفته شده و كاملا با ظاهر فعلي صاحب عكس همخواني داشته باشد.

۵. اسنادي مبني بر وضعيت شغلي متقاضي
– براي كارمندان بخش دولتي: ترجمه‌ي رسمي آخرين حكم كارگزيني
– براي كارمندان بخش خصوصي‌: گواهي اشتغال به كار روي سربرگ رسمي شركت و به زبان انگليسي يا ايتاليايي
– براي صاحبان شركت‌هاي خصوصي: ترجمه‌ي روزنامه رسمي شركت به همراه رزومه‌ي شركت به زبان انگليسي، دو سري كپي از اصل مدارك فارسي.
– براي دانشجويان و اعضاي هيئت علمي دانشگاه‌ها: كارت بين‌المللي دانشجويي يا كارت عضويت هيئت علمي.
– براي مشاغل آزاد: ترجمه جواز كسب و يا كارت بازرگاني

۶. مشروح عمليات آخرين ماه حساب بانكي شخصي

۷. ترجمه‌ي يك سند مالكيت، دو سري كپي از اصل مدارك فارسي
۸. بليط هواپيما يا رزرواسيون قطعي رفت و برگشت به مقصد ايتاليا
۹. رزرو هتل در يك يا چند شهر ايتاليا براي كل مدت اقامت
۱۰. بيمه مسافرتي


امتیاز :

بازدید :

برچسب ها : ويزاي توريستي ايتاليا، ويزاي ايتاليا، ويزاي توريستي،

ادامه مطلب

تاريخ : ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ | ۰۴:۰۶:۰۱ | نویسنده : جهانبان |

<-PostTitle->

ويزا تحصيلي اتريش

اين مقاله اطلاعات دقيق و كاملي در زمينه ويزا تحصيلي اتريش يا ويزاي تحصيلي اتريش ارائه مي دهد، شما عزيزان مي توانيد با مطالعه اين مقاله اطلاعات مورد نياز در خصوص كشور اتريش ، مراحل و مدارك مورد نياز جهت ويزا تحصيلي اتريش را اخذ نماييد و همچنين ميتوانيد براي كسب اطلاعات بيشتر با كارشناسان ما تماس حاصل نموده و از مشاوره تخصصي و رايگان كارشناسان ما بهرمند شويد و سپس با داشتن اطلاعات كافي و مناسب جهت ويزا تحصيلي اتريش اقدام فرماييد.

زبان ملي و رسمي آموزش در دانشگاه هاي اتريش، آلماني مي باشد و جهت تحصيل در اتريش در اغلب مواقع بايد زبان آلماني بدانيد. البته مقاطع فوق و دكتراي بعضي رشته‌ها در كشور اتريش به زبان انگليسي‌ ارائه ميگردد. تحصيل در اتريش براي دانشجويان خارجي – نظير مهاجران ايراني – ترمي حداكثرحدود ۳۸۰ يورو مي باشد و بعضي دانشگاه‌هاي اتريش در حد رايگان هستند.

دريافت پذيرش جهت تحصيل در دانشگاه هاي اتريش، شرط دريافت ويزا تحصيلي اتريش از سوي دولت اتريش است. براي اخذ پذيرش از دانشگاه هاي اتريش داوطلب بايد دانشجوي رشته مد نظر در كشور خود باشد و يا مدرك تحصيلي او – در كشوري كه آن را دريافت كرده است و نيز در اتريش – براي پذيرش دانشگاه كافي باشد. به عبارت ديگر ديپلم دبيرستان به تنهايي قابل قبول دانشگاه هاي اتريش نيست و قبولي در كنكور دانشگاه (سراسري يا دانشگاه آزاد) در رشته و مقطع مورد نظر، پيش شرط درخواست پذيرش مي باشد.

دانشجوياني كه در دانشگاه هاي ايران به تحصيل مشغول مي باشند و يا بوده اند، بايستي گواهي صادره از دانشگاه و ريزنمرات مهر وموم شده ي خود ارائه دهند. در اين گواهي بايد منعكس باشد كه شخص متقاضي از ادامه تحصيل منع نشده است. دانشكده هاي هنرهاي عالي، و دانشگاه ها در برخي از رشته ها (مانند پزشكي، داروسازي، اقتصاد و روانشناسي) امتحان ورودي – شامل امتحان كتبي و مصاحبه حضوري – نيز برگزار مي كنند. براي اخذ پذيرش بايد در اين امتحان ورودي شخصا شركت نمايد.

فرصت درخواست پذيرش دانشگاه هاي اتريش براي ترم تابستاني تا اول فوريه يا آخر ژانويه و براي ترم زمستاني تا اول سپتامبر يا آخر آگوست مي باشد. يعني مراكز مرتبط بايد مدارك شخص را تا زمانهاي نامبرده دريافت كرده باشند. دانشجويان خارجي بايد پس از ثبت نام در دانشگاه هاي اتريش جهت فراگيري زبان آلماني و در اغلب موارد در صورت كم بودن نمرات چهار سال دبيرستان در دروس اصلي و مرتبط با رشته تحصيلي انتخاب شده، براي اين دروس، يك دوره يك ساله تا دوساله ي پيش دانشگاهي (Vorstudienlehrgang) را بگذرانند.

هزينه دانشجويي براي تحصيل در اتريش

سكونت (اگر در خوابگاه دانشجويي باشد, همراه با هزينه هاي برق و سيستم حرارتي):۲۰۰-۳۵۰ يورو در ماه.

سكونت در آپارتمان (اجاره) به دليل هزينه هاي برق، سيستم حرارتي، اينترنت وديگر رسانه هاي ارتباطي در متراژ شبيه با خوابگاه به مراتب بالاتر است، اگرچه هزينه اجاره خالص خانه در ديد نخست با هزينه خوابگاه برابر به نظر ميرسد.

در هر دو مورد، خوابگاه و آپارتمان، ميزان سه برابر اجاره ماهانه به عنوان پيش پرداخت بايد پرداخت گردد. اين مبلغ موقع فسخ قرارداد به شرط عدم آسيب جدي به آپارتمان/اتاق برگردانده مي شود.

غذا(بدون موارد لوكس و دخانيات): ۲۰۰ تا ۳۰۰ يورو در ماه

موارد شخصي، كتاب، و تفريحات: ۱۰۰ تا ۲۵۰ يورو در ماه

هزينه زندگي و تحصيل دراتريش براي مهاجرت به اتريش ساليانه ۷۰۰۰يورو ( ماهانه ۵۰۰ تا ۶۰۰ يورو) مي باشد.

 


امتیاز :

بازدید :

برچسب ها : ويزاي تحصيلي اتريش، ويزاي اتريش، ويزا تحصيلي اتريش،

ادامه مطلب

تاريخ : ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ | ۰۴:۰۲:۳۰ | نویسنده : جهانبان |

<-PostTitle->

ويزا كار آلمان

شما عزيزان مي توانيد با مطالعه اين مقاله اطلاعات مورد نياز در خصوص كشور آلمان ، مراحل و مدارك مورد نياز جهت ويزا كار آلمان را اخذ نماييد و همچنين ميتوانيد براي كسب اطلاعات بيشتر با كارشناسان ما تماس حاصل نموده و از مشاوره تخصصي و رايگان كارشناسان ما بهرمند شويد و سپس با داشتن اطلاعات كافي و مناسب جهت ويزاي كار آلمان اقدام فرماييد.

شرايط اقتصادي كشور آلمان

يقينا كشور آلمان يكي از صنعتي ترين كشورهاي جهان در ساليان متمادي بوده است براي بررسي بازار كار در آلمان نياز است با شرايط اقتصادي اين كشور آشنا شويم . از كشور آلمان به عنوان محور اقتصاد در اروپا ياد مي كنند و در رنكينگ كشورهاي صنعتي در جهان پس از كشورهاي آمريكا و ژاپن جايگاه سوم را به خود اختصاص داده است. نام اين كشور در بين كشورهاي صادر كننده ي دنيا مي درخشد و از همين روست كه بررسي چگونگي مهاجرت به آلمان از طريق ويزاي كار اهميت فراوان يافته است .البته بايد ذكر كرد كه اين اتفاقات در آلمان پس از پايان جنگ جهاني دوم آغاز شده است و از آن به معجزه ي اقتصادي آلمان ياد مي كنند . در اين كشور بدليل وجود توليدات مهندسي و صنعتي و شيميايي و مواردي از اين دست بازار كار خوبي براي متخصصين اين امور وجود دارد . بدين جهت مي باشد كه كشور آلمان در اين زمينه ها براي متخصصين ويزاي كار صادر مي نمايد .
در سال هاي اخير كشور آلمان با كمبود نيروي متخصص براي انجام و به ثمر رساندن توليدات خود مواجه شده است و فلذاست كه رو به استخدام نيروهاي متخصص خارجي نموده است و بدين جهت تعداد اشخاص متخصص مشغول به كار در آلمان به شكل فزاينده اي در حال رشد مي باشد . همچنين ذكر اين نكته خالي از فايده نخواهد بود كه در بين ۵۰۰ شركت كه بزرگترين شركت هاي جهان محسوب مي شوند بيش از ۳۰ شركت متعلق به كشور آلمان مي باشند . براساس مقدمات فوق به شكل روشني پيداست كه در صورتي كه شخصي ويزا كار آلمان را داشته باشد مي تواند در اين كشور با كمك يك وكيل با تجربه به شغل مورد نظر دست يابد .

شركت هاي فعال كشور آلمان براي جذب نيروي كار

در ميان بزرگترين شركت هاي فعال در كشور آلمان ميتوان از دايملر،زيمنس، مرسدس بنز، فولكس واگن، BMW، بايرن، پورشه، دويچه تله كام، بوش و مترو ياد كرد . جالب است بدانيد كه به بيشترين كارمندان در اين شركت هاي بزرگ به كار گرفته مي شوند .
بنابراين آنچه كه الان براي متقاضيان دستيافتني شده است اخذ ويزا كار براي مهندسين داراي سابقه كار و تخصص و همچنين فارغ التحصيلان رشته هاي علوم پايه مي باشد البته بايد شرايط سني و زباني مناسبي هم داشته باشند و يعني به غير از موارد استثنايي زير ۴۰ سال باشند و با زبان انگليسي يا آلماني در حدي كه بتوانند كار كنند آشنايي داشته باشند . در آغاز كساني كه قصد اقدام دارند ابتدا بايد ويزا كار آلمان را اخذ نمايند و پس از اخذ اين ويزا اشخاص مي توانند بعد از پيدا كردن شغل مورد نظر در خواست blue card دهند تا با اخذ اين كارت بتوانند در آينده در هركدام از كشورهاي عضو شنگن بتوانند كار را apply كنند و مشغول به كار شوند .
همانطور كه مي دانيد ويزاي كار از بهترين نوع از انواع ويزاها براي كساني است كه قصد مهاجرت دارند و متقاضيان جوياي كار در آلمان مي بايست ويزاي كار داشته باشند تا بتوانند در اين كشور مشغول به كار شوند در غير اين صورت بر طبق قواعد عام اتحاديه اروپا بايد آن بحث ۶ ماه آگهي انجام شود و در صورت فقدان متقاضي ايشان حق كار خواهند داشت .
ضمنا بايد توجه داشته باشيد كه اخذ ويزا كار آلمان نيازمند سابقه كار بالا نمي باشد و افراد كم سابقه هم مي توانند ويزاي كار دريافت نمايند و در شركت هاي بزرگ اين كشور مشغول به فعاليت شوند .

 


امتیاز :

بازدید :

برچسب ها : ويزاي كار آلمان، ويزاي آلمان، ويزا كاري آلمان، مهاجرت به آلمان،

ادامه مطلب

تاريخ : ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ | ۰۳:۵۱:۲۴ | نویسنده : جهانبان |

<-PostTitle->

ويزا توريستي كانادا

شما عزيزان مي توانيد با مطالعه اين مقاله اطلاعات مورد نياز در خصوص كشور كانادا ، مراحل و مدارك مورد نياز جهت ويزا توريستي كانادا را اخذ نماييد و همچنين ميتوانيد براي كسب اطلاعات بيشتر با كارشناسان ما تماس حاصل نموده و از مشاوره تخصصي و رايگان كارشناسان ما بهرمند شويد و سپس با داشتن اطلاعات كافي و مناسب جهت ويزا توريستي كانادا اقدام فرماييد.

ويزاي توريستي كانادا به گردشگران و تنها با هدف گردشگري اجازه ورود به خاك كانادا را مي‌دهد. يك گردشگر با ويزاي توريستي يا ويزاي موقت TVR-Temporary Resident Visa حداكثر اجازه اقامت در خاك كانادا به مدت ۶ ماه در سال را دارا مي‌باشد كه به دو گروه زير تقسيم مي‌شود:

  • ويزاي يكبار ورود (سينگل)
  • ويزاي چند ورود (مالتيپل)

هر دو گروه ويزا، براي مدت معين معتبر است و تا قبل از تاريخ انقضاي آن مي‌تواند مورد استفاده قرار گيرد.

ويزا توريستي كانادا يكبار ورود ( سينگل )

دارندگان ويزاي يكبار ورود يا سينگل تنها اجازه دارند تا يكبار وارد خاك كانادا شوند و بعد از خروج از خاك كانادا، براي وارد شدن دوباره بدان، نياز به اخذ ويزاي جديد از سفارت كانادا را خواهند داشت، تنها استثنا در اين مورد اين است كه گردشگران،  كانادا را به  مقصد ايالات متحده، سنت پير (St. Pierre) و يا ميكلون (Miquelon) ترك كنند. اگر گردشگران كانادا را به  مقصد ايالات متحده و يا سنت پير و يا ميكلون ترك كنند، براي ورود دوباره به كانادا نيازي به گرفتن ويزا نخواهند داشت.

ويزا توريستي كانادا چند ورود ( مالتيپل )

ويزاي مالتيپل كانادا ( ويزاي مولتي ) يا چندبار ورود ( پنج ساله ) به بازديدكنندگان اجازه ورود به كانادا و اقامت در خاك كانادا براي مدت ۶ ماه در سال و سپس خروج از كانادا را خواهد داد. دارندگان ويزاي مولتي كانادا مي‌توانند در سال بعد بدون نياز دوباره به ويزا وارد خاك كانادا شوند. براي گرفتن ويزاي پنج ساله كانادا ، پيشنهاد مشاوران ويزا كانادا به شما اين است كه در قدم اول براي اخذ ويزا توريستي كانادا، اعتبار پاسپورت خود را تمديد كنيد.

 


امتیاز :

بازدید :

برچسب ها : ويزاي توريستي كانادا، ويزا توريستي كانادا، ويزاي كانادا،

ادامه مطلب

تاريخ : ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ | ۰۳:۴۹:۲۲ | نویسنده : جهانبان |




تبلیغ دون - کارمزد آنلاین